13.12.2007 г., 19:41 ч.

Сън 

  Поезия
474 0 4
 

               Сън

Сън сънувах, но безцветен. Дъгата в мен потъна.

Беше тихо, много тихо - опитах тебе да открия.

Загледах се в безкрая - не те видях.

Вятърът прошепна нещо - не го разбрах.

Обърнах се, за да се скрия, да запазя спомена за теб.

Разсипа се... Превърна се на пепел, но аз не я събрах.

Събуди ме зората, докоснах слънчев лъч и с него отлетях.

© Албена Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??