5.07.2014 г., 23:38 ч.

Сън 

  Поезия » Друга
743 0 18

 

Вървя през зелена дъбрава,
но няма да се изгубя.
Птиците си ме предават –
от една песен на друга.

Истината коя е,
знам ли, та да я спазвам?
Като насън живея,
като насън ви го казвам.

Нито молитва, ни клетва,
нито живият, нито мъртвеца.
Аз съм повдигната клепка
от маската на Твореца.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??