14.01.2011 г., 15:25 ч.

Сън 

  Поезия » Пародии
573 0 0

 

Когато в ежедневието си все напрегнат,

отвсякъде и всеки те цака и те дебне,

а и от най-близката до теб си пренебрегнат.

Недей унивай, а затвори очи, сънувай.

Сънувай чуден сън, в който няма дрън-дрън.

Сън, в който няма "ми що не каза" т.е. не припомни,

защото никой теб не те помни.

Сън, в който имаш Ден необикновен - 

просто топъл, слънчев, озарен

Сън, в който с малък жест усещаш,

че за някой пак те има, че те чувства,

а не отново те пропусна.

© Набутан Дребнав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??