23.09.2020 г., 23:55 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
1156 7 17

Когато слънцето запали хоризонта

И бавно ражда се деня

При теб ще вляза леко аз на пръсти

Така красива си в съня

Усмихваш се, а сякаш разцъфтява цвете

По нежно и от майската роса

Ще те помилвам със дланта си

По кожата ти фина като розов цвят

Навеждам се, докосвам те с дъха си

Една въздишка се отронва тихо

Присядам, с поглед те изпивам

И чакам, чакам да се върнеш

© Севделин Порчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??