Sep 23, 2020, 11:55 PM

Сън 

  Poetry » Love
1171 7 17

Когато слънцето запали хоризонта

И бавно ражда се деня

При теб ще вляза леко аз на пръсти

Така красива си в съня

Усмихваш се, а сякаш разцъфтява цвете

По нежно и от майската роса

Ще те помилвам със дланта си

По кожата ти фина като розов цвят

Навеждам се, докосвам те с дъха си

Една въздишка се отронва тихо

Присядам, с поглед те изпивам

И чакам, чакам да се върнеш

© Севделин Порчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??