7.08.2006 г., 11:40 ч.

Сън 

  Поезия
978 0 7
Когато заспиваш,
и ти като мен,
виждаш ли също,
и ти както аз,
някой различен:
не уморен,
не прозаичен;
просто различен.

Изпадаш ли в бяс
когато се будиш
и отново отричаш,
че си именно ти този?
Този, който е тичал,
който е пял,
и летял,
и преди само миг-
е спрял.


А сега си в кошмар.
Събуди се!
Липсваш на себе си.
И на другите.
И на мечтите ти.
И тях ли сън ги наричаш?

© Марвин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??