12.02.2008 г., 19:34 ч.

Сън ли бе или реалност?! 

  Поезия
951 0 6

Стрелките на часовника,

сливащи телата си в полунощ,

съобщиха ми за идващата нощ…

Навлезе топлина в душата,

потъна всичко във разкош.

Звезден прах покри телата,

омагьоса пак сърцата

радост - чудна, непозната...

Завладя ни до забрава

таз омайваща наслада.

Ах, треперя до незнайност,

сън ли бе или реалност?!

 


                                                                  Еми

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??