7.02.2007 г., 1:33 ч.

сън в лятна нощ 

  Поезия
1139 0 4
                                                                                Всеки разговор е извор на любов!!!

                                 
                                     СЪН В ЛЯТНА НОЩ
 
 
Говорим си често за разни неща
    Обичаме вещо, със малко тъга
    Изпитваме заедно нежност и грях
    И вечно се любим - свирепо - без страх.
    Обичам те нежно и дълго в нощта,
    Обичам душата ти свежа,
    Обичам да сплиташ екстазно крака,
    Обичам да бъда прилежен.
    Прости ми милувките,мило дете,
    Не искам да бъдеш ти влюбена,
    Не искам да сплиташ зад мене ръце -
    Ти не можеш да бъдеш изгубена!
    Люби ме със цялата пъклена страст,
    Която бушува в душата ти.
    И нека безумна да е любовта между нас!
    АЗ ВЪЗПЯВАМ ТАКА КРАСОТАТА ТИ!!!!!!!!

      1994 г.

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??