13.09.2005 г., 11:08 ч.

Сънища 

  Поезия
1008 0 15

Здравей любов!

Ти идваш пак в съня ми,

безплътна, нежна и добра...

Макар, че винаги си в мене

ти пак в съня ми оживя!

 

Усмихваш се любов!

Тъй както ти го можеш,

със някаква отнесеност – едва...

Очите ти са топли и тревожни

и толкоз меки – като есента!

 

Ела любов!

Аз винаги съм чакал,

да легнеш тихо – тук до мен...

Склони глава, нали не плака,

нали въздишка е след дълъг ден...

 

Заспи любов!

Не искам друго вече,

освен да бъдеш тук, сега....

Тревогите останаха далече,

сложи на рамо ми глава...

 

Остани любов!

Така ми е студено,

когато ти не си до мен!

Спокойствие и нежност ме обземат -

ще се събудя с теб и в утрешния ден!

 

                                         С благодарност към KULT…

 

Бъди любов!

Теб винаги те има!

...където тупкат две сърца.

Дори от тук да си отидем,

ти пак ще властваш над света!

 

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??