3.12.2019 г., 22:11 ч.

Сънища – магии луди 

  Поезия » Друга
317 0 0

СЪНИЩА – МАГИИ ЛУДИ

 

Ушите ми заглъхнаха от тишина...
Устните се слепиха от "дългословие"...
Очите ослепяха в лепкава тъга...
Сърцето ми изстина в безлюбовие...

 

Вървя обречена по път безпътен.
Началото се слива със безкрая.
А вятърът все духа ми попътен,
за да ми покаже портите на Рая.

 

Запънала се на голи, ранени пети,
отстоявам на бури, сняг и лъжи.
А времето в мене камбанно ехти,
стиснало в ръцете си зов и мечти.

 

Сънища бурни магии луди сноват.
Дантела любовна с очите изплитат.
Ражда се лунен, копнежен стиха.
Душата ми в синьо редовете обличат...

 

03 12 2015

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??