На Й.
скришната поляна - без гора.
Саргасово далечна - само моя.
Летях на облаци над златната зора,
окъпан от лъчите на покоя.
И в този светъл сън ми се яви
с венец от многолистни детелини.
Обичам те - нечуто промълви. -
Остана ехото
през всичките години...
© Младен Мисана Всички права запазени