5.12.2006 г., 17:23 ч.

Сънувах те 

  Поезия
771 0 4
Сънувах те!
Аз бях попаднала в плен
и чаках те да дойдеш и да ме освободиш,
и сигурна бях аз, че някой ден
ти, любими мой, ще ми простиш!

Сънувах те!
Всичко ти за мен направи,
за да бъда пак на свобода
и любовта ни не забрави,
а отведе ме ти за ръка!

Сънувах те!
Щастливи бяхме вече в нощта
и прегърнати стояхме, огрявани от бледата луна!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??