11.10.2017 г., 13:42 ч.

Сънувах те 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
752 0 1

 

Сънувах те  – в нов живот.

Сънувах, че те имам теб.

Дойде и ми подари нощта.

Беше дяволски красив,

в очите ти бликаше радоста.

Сънувах те – ненаситно устните

до кръв целувах.

А ти с пръсти галеше косите,

с усмивка ги целуваше дори.

 

О, само да ми беше казал ти, 

че тази нощ ще дойдеш да ме видиш.

 

© Сузан Метин Всички права запазени

Сузан Метин

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??