Сънувах те – в нов живот.
Сънувах, че те имам теб.
Дойде и ми подари нощта.
Беше дяволски красив,
в очите ти бликаше радоста.
Сънувах те – ненаситно устните
до кръв целувах.
А ти с пръсти галеше косите,
с усмивка ги целуваше дори.
О, само да ми беше казал ти,
че тази нощ ще дойдеш да ме видиш.
© Сузан Метин All rights reserved.