30.08.2005 г., 10:42 ч.

Сънувам без тебе 

  Поезия
1162 0 3
Сънувам без тебе.
И пак теб сънувам.
През мечтите си и времето, когато пътувам,
аз те чакам да дойдеш.
Но ти не чакай да се върна.
Твърде късно е, твърде късно...
Ако искаш, до мене поспи.
За да ме видиш просто затвори очи.
Аз ще съм там, до сърцето ти.
Вътре не, ала вечно наоколо.
Вдишай ме!
Сънувам без тебе.
И пак теб сънувам.
Гледай ме, но не ме докосвай.
Мой не си и мой няма да бъдеш.
Прекалено много пътувах през теб...
Аз немога.
Ела ти!
Сънувам без тебе.
И пак теб сънувам.
И даже от съня си те ревнувам.
Страхувам се.
Ела ти, аз немога...
Страхувам се толкова да ти кажа сбогом...

© Мая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??