21.11.2007 г., 16:35 ч.

Сънувам те... 

  Поезия
2540 0 15

***
Сънувам те...
Понякога си гневен...
Събличаш ме...
Да не умра от студ...
Събуждам се...
До мен си огнестрелен...
Но няма да заспя до друг...

 

Сънувам те...
В очите ми потъваш...
Повличаш ме...
Със себе си без път...
Обичам те...
В душата ми се спъваш...
Изправен пред любовен съд...

 

Сънувам те...
Не си ми непотребен...
Нуждая се...
Понякога не спя...
Целуваш ме...
Далечен си ми... земен...
До теб се будя... но сама...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??