14.10.2007 г., 11:43 ч.

Сънят на врабчетата 

  Поезия
1171 0 37


              Сънуват врабчетата, милите,
              топла зима и добри ръце,
              милувката на нежна фея,
              как стопля мъничкото им сърце.

              Сънуват, сгушени във спомена,
              за топли майчини крила
              и сълзите им, от студ отронени,
              превръщат се за нас във звездна пелена.

              В съня им често скриват се душите ни,
              помилвани от миг на споделена доброта,
              в малките очички, под клепачите,
              тихо дреме нашият копнеж за чудеса.

      
                                                С обич на Vrabсheto

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??