19.01.2008 г., 10:49 ч.

Сърце 

  Поезия » Любовна
830 0 5

Сърце

 

 

Само едно сърце остана невредимо от играта.

Едно сърце - малко е, но така реши съдбата.

За теб ли е, за мен за мен ли е - не знам,

но ако искаш и него ще ти дам...

Ти взе ми всичко: въздуха, покоя.

Това ли е цената, за да бъдеш моя?

Сега съм беден, жалък, смачкан...

И какво ли веч от тебе да очаквам?

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??