Jan 19, 2008, 10:49 AM

Сърце 

  Poetry » Love
832 0 5

Сърце

 

 

Само едно сърце остана невредимо от играта.

Едно сърце - малко е, но така реши съдбата.

За теб ли е, за мен за мен ли е - не знам,

но ако искаш и него ще ти дам...

Ти взе ми всичко: въздуха, покоя.

Това ли е цената, за да бъдеш моя?

Сега съм беден, жалък, смачкан...

И какво ли веч от тебе да очаквам?

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??