4.08.2009 г., 20:22 ч.

Сърце 

  Поезия » Любовна
1007 0 3

Казах колко много обичам да те гледам как спиш,

как обичам да слагаш ръка върху мен.

Как искам да слушам твоето дишане.

И не искам твоите очи да са така далеч.

Искам да виждам това, което гледаш ти. 

Давай, вземи последния ми дъх,

аз не искам повече да живея така.

Едно малко сърце тупти самотно в мен.

Ако се загубя в морето,

дали ще се опиташ да ме намериш ти?

Дали ще ме върнеш у дома?

Аз през огън минах за теб,

през ада на безсънието.

А сега ти си далеч от мен

и аз все още съм сянка в нощта,

чакаща да ме откриеш.

 

© Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??