На сина ми - с обич!
Когато композираш сам
мелодията на живота,
какво ли друго да ти дам,
освен сърце и шепа ноти.
Аз вярвам, сине, че от мен
като наследство си получил
духа, от трудност несразен
и на борба съм те научила.
И нека този нотен лист
със твоя музика изписан
е като слънчев ден лъчист,
с усмивки и любов орисан!
А аз ще слушам песента
на твоите мечти звънтящи,
щастлива, че и пролетта
прегръдка майчинска ти праща.
01.03.2019
© Мария Панайотова Всички права запазени