1.02.2019 г., 16:41 ч.

Сърце на длан 

  Поезия » Любовна
374 0 0

СЪРЦЕ НА ДЛАН

 

Сърцето си давам за теб,

за топлите ти устни.

за топлата ти гръд

да не ме напусне.

Сърцето си давам за теб,

за очите ти черни,

толкова красиви,

игриви, неверни.

Сърцето си давам за теб,

за витите ти вежди,

зад които криеш

палави надежди.

Сърцето си давам за теб

защото с тебе съм в рая.

И само за едно се моля.

Заедно да бъдем до края.

Сърцето си давам...

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??