2.06.2018 г., 0:12 ч.

Сърце в паяжина 

  Поезия » Любовна
931 2 2

Недей вика старите призраци нощем,

недей ги приканва да идват в съня ни!

Недей!!! Умолявам те!!! Има все още

две капки любов да заситят глада ни!

 

Все още възможно е нощем да срещнем

Любовния дух с наранено сърце,

и все още може Венера да влезне,

а с нея – Амур със стрелата в ръце!

 

Кутийка с мехлема за Обич да носи,

та наш'те сърца наранени да мазне!

И без да задава излишни въпроси

към бъдеще светло напред да ни тласне!

© Момчил Манов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??