17.10.2014 г., 21:41 ч.

Сърцето 

  Поезия
349 1 0

Сърцето не иска да повярва,

че те няма вече,

че си далече!

 

Тупти в пазвата ми скрито,

с пелена от горест е покрито.

Плаче и лудо   пулсира,

във всичко земно отново те намира.

 

Зове те и те обича!

Запази го, боже,

че напира да се пръсне на

безброй парчета!

 

Сърцето не иска да приеме,

че те няма вече!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??