Oct 17, 2014, 9:41 PM

Сърцето 

  Poetry
350 1 0

Сърцето не иска да повярва,

че те няма вече,

че си далече!

 

Тупти в пазвата ми скрито,

с пелена от горест е покрито.

Плаче и лудо   пулсира,

във всичко земно отново те намира.

 

Зове те и те обича!

Запази го, боже,

че напира да се пръсне на

безброй парчета!

 

Сърцето не иска да приеме,

че те няма вече!

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??