10.11.2012 г., 11:41 ч.

Сърцето ми е феникс 

  Поезия » Любовна
1600 0 2

Вятърът в мене прави урагани
и шири из душата ми - тази празнота.
По сърцето ми белези от стари рани
извикват спомени за минали неща.

 

Сърцето ми - рицар е и без доспехи,
поражения хиляди претърпя и оцеля.
Сърцето ми герой е, то е феникс,
възкръсва пак и пак от пепелта.

 

Не търси пристан, нито пък утеха,
щом излишно е, просто отминава.
И след всичко, което му отнеха,
няма да се умори любов да дава.

 

Сърцето ми е феникс, птица-жар е,
не се дарява просто ей така.
Може да запали в теб пожари,
ако го научиш какво е любовта.

 

Сърцето ми е храм и тихо влизай,
моли се в думите ти да повярва.
Научи го на любов и го обичай
и всеки ден му го повтаряй.

09.11.12г.

 

~vivity


© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??