30.08.2011 г., 13:20 ч.

Сърцето ми към Дунав лети 

  Поезия » Любовна
692 0 5

Като Икар криле ще разперя,

към Дунава ще полетя,

накъдето ме тегли сърцето...

Във Русе открих любовта.

 

Намерих си там хубавица,

със чиста, любяща душа.

Тя гука ми кат гълъбица,

със нея съдбата теша.

 

Дарява ме с обична радост,

сърцето ми с чар заплени.

Отдавна я търсех и ето -

днес сбъдват се мойте мечти.

 

Макар остарял, аз пак любя,

в душата ми пламък гори,

за обич сърце ми копнее,

към Дунава то все лети!

 

 

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??