23.02.2016 г., 20:58 ч.

Сърцето ми спи 

  Поезия » Любовна
209 0 0

Уж вървяхме

по тясна пътека,

притиснати плътно

един към друг.

А как се разделихме,

просто не знам.

Ти ли загледа друга

или аз те оставих сам.

Мина толкова време,

но още ме боли.

Знам, че и ти мислиш за мен

и си задаваш въпроси, нали?

Не че след това

нямаше флиртове и танци,

закачки и забавни игри.

Но след тебе, просто

вече сърцето ми спи.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??