2.05.2007 г., 16:43 ч.

Сърцето ми срещу страха 

  Поезия
548 0 0

             Сърцето ми срещу страха

Вятърът бори се в косите ми,
както ти срещу моят инат.
Морето лутащо се търси брега,
а аз не виждам слънце в нашия свят.

Сърцето ми поглежда към изгрева в очите ти,
но не вярва в нашата свобода.
А гларусът се плъзга срещу насрещния вятър
и самотен, но смело посреща деня.

Аз не вярвам в топлината на неизвестността,
но изправям щастливо лице срещу успокояващите лъчи.
Дръзко заравям томахавката на страха
и поемам ръката ти в битката с деня.

© Гергана Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??