Май нещо взе. И то на вересия.
Отнесе го със себе си в нощта.
Открадна го като с магия.
Върни ми го. Върни ми го сега.
Не се прави, че нищичко не знаеш.
То нужно ми е, за да продължа.
И даже ти за мене да нехаеш...
Върни... Сърцето ми върни, сега!
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени