7.05.2008 г., 12:48 ч.

Сърцето на поета 

  Поезия » Философска
1097 0 5

Сърцето на поета

 

Море от сълзи е сърцето,

когато бие устремено

към погледа на ново време,

на нови приказки смирени.

 

Това сърце дерзае топло,

тупти за новата промяна,

поглежда – нежно и самотно -

и вижда истината пряма.

 

Не е нормално да си искрен,

да пееш с птиците незрящи,

но е красиво и лъчисто –

като сърцето ми туптящо.

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??