Дали бях аз, дали ме ти догони,
дали случаен беше този час?
Сърцето ти е пълно с вихрогони.
Те носят мен и теб, те носят нас.
Летим в безкрайност от любовни думи
в мълчание, но чувството расте.
Доверието сляхме помежду ни –
ти имаш мен, а аз си имам теб.
© Милена Френкева Всички права запазени