22 окт. 2023 г., 17:02

Сърцето ти е пълно с вихрогони 

  Поэзия
206 2 5

Дали бях аз, дали ме ти догони,

дали случаен беше този час?

Сърцето ти е пълно с вихрогони.

Те носят мен и теб, те носят нас.

 

Летим в безкрайност от любовни думи

в мълчание, но чувството расте.

Доверието сляхме помежду ни –

ти имаш мен, а аз си имам теб.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??