22 oct 2023, 17:02

Сърцето ти е пълно с вихрогони 

  Poesía
211 2 5

Дали бях аз, дали ме ти догони,

дали случаен беше този час?

Сърцето ти е пълно с вихрогони.

Те носят мен и теб, те носят нас.

 

Летим в безкрайност от любовни думи

в мълчание, но чувството расте.

Доверието сляхме помежду ни –

ти имаш мен, а аз си имам теб.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??