20.10.2011 г., 7:23 ч.

Сърцето ти е в мен 

  Поезия » Любовна
619 0 3

Идваш, а после пак си тръваш

и ставаш друг, по-студен.

Тръгваш си, вратата след теб се затръшва

и нахлува въздухът студен.

 

Тръгваш си, не се обръщаш,

а аз стоя и гледам как се отдалечаваш.

Чудя се какво ли чувстваш,

дали и твоят свят се преобръща.

 

Тръгваш си, а преди миг до мене беше сгушен

и бе щастлив, спокоен... Просто бе до мен.

Тръгваш си, защо не се обръщаш,

виж как те гледам с поглед наранен.

 

Тръгваш си и сърцето ми с тебе тръгва,

но защо болката не взе със теб.

Отивай си, но пак ще се върнеш,

защото сърцето ти е в мен.

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??