27.10.2016 г., 15:25 ч.

Сърдечни уроци 

  Поезия » Любовна
360 2 2

Сълзите на тъгата са везни,
когато ме обичат или ме разлюбват,
душата ми претеглят към благост ли клони
в сърдечните уроци,
или я погубват.

Очите на тъгата са дъга
и купола и води до река,
която учи ме да ходя с вяра по водата,
защото ще открия там и радостта.

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??