Сълзите на тъгата са везни,
когато ме обичат или ме разлюбват,
душата ми претеглят към благост ли клони
в сърдечните уроци,
или я погубват.
Очите на тъгата са дъга
и купола и води до река,
която учи ме да ходя с вяра по водата,
защото ще открия там и радостта.
Galaxi
© Галина All rights reserved.