Със котешки очи ме гледаш,
зелени, ярки, чисти изумруди,
страстта, стаена в морска буря
и символ на властта над мен!
Те истински ме подлудяват,
потъвам и изчезвам, няма ме,
изгубвам свойта идентичност
и съм разкрит дълбоко, нежно,
изгарям aз на твойта клада.
В очите ти Бастет - Богиньо,
отваряш път към моето сърце
и съм във плен на Любовта!
© Ангел Филипов Всички права запазени
Геле, винаги използвам доза сарказъм, не е лично...