13.09.2017 г., 8:50 ч.

Със тебе трябва да се имаме!... 

  Поезия » Любовна
339 4 4

Със тебе трябва да се имаме.
Достатъчно животът ни разделя,
защо да си останем влюбени,
щом няма да делим една постеля.

 

Защо да не заспиваме във нощите
прегърнали душите си от щастие
и колко време ще ни трябва още
телата ни да ги забравят страсти.

 

Сълзите още колко да изтичат
от мъчните ми мигове, в които мисля
как мога да те карам да обичаш
поетът, който стихове ти пише.

 

Как мога да летя самотен,
когато ме оставяш без крила
и някога ще бъда хубав спомен,
живял в най-сини небеса...

 

Със тебе трябва да сме двамата,
защото страхове не раждат истини,
а само ледовете му изгасят пламъка,
единствено горим, ако се искаме!

 

Danny Diester
16.08.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мъчи, мъчи... Ама всяко нещо си има първи път! Девствеността е лечима ако се открие навреме! Във всички аспекти на живота... Със всяка изминала година, първите пъти в нещо, са трудни за изболяване...
  • Дано се сбъдне, този блян! Мъчи те много, Дани! Хубав стих.
  • Красиво!
  • Прав си! Много ми хареса!
Предложения
: ??:??