19.05.2018 г., 15:57 ч.

Със здраве останете си-така реални.... 

  Поезия » Друга
685 8 21

Когато нотите в отрова се превръщат,
не мога трезво да погледна отстрани.
Изгарят гърлото и трудно се преглъщат,
дори отдавна опростените вини.

 

Когато думите предадени отлитат,
оставят ме сама и гола-по душа,
дори и грешките объркано ме питат,
защо не се страхувам вече да греша.

 

Когато имам щит-клишетата банални,
без тях мълчала бих во веки и веков.
Със здраве останете си-така реални.
А аз с низвергнатата жажда за любов.

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??