1.05.2015 г., 0:03 ч.

Съшито 

  Поезия » Друга
529 0 0

Събирам кръпки,

увехтели са съшитите ми истини

две три пробойни зеят  и запълват

стихийните ми недомислия.

По ръбовете съм отворена

за всякакви надежди и желания

иглите ми са таралежови

с усукани конци от пожелания.

След крачките ми – бод след бод прашасват

със викове стаени  примирения

зашити раните в криле зарастват

а, кръпките са само извинения...

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??