10.08.2020 г., 21:31 ч.

Същината 

  Поезия
490 1 1

                                                              същината

 

                                                                    на
                                                               нещата —

 

                                                             разпозната

 

                                                                     в
                                                             простотата

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??