Aug 10, 2020, 9:31 PM

Същината 

  Poetry
489 1 1

                                                              същината

 

                                                                    на
                                                               нещата —

 

                                                             разпозната

 

                                                                     в
                                                             простотата

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??