21.05.2007 г., 13:59 ч.

Състояние 

  Поезия
546 0 0

Отново влива се
във мен туй чувство
силно, таз тревога и
аз потръпвам, от всичко уморен,
аз искам да заспя, но пак не мога.

Излъжи ме!
За храм прекрасен ти ми разкажи,
де хората щастливи пеят,
де няма алчност и пари,
де честност и любов виреят.

Ще слушам жадно таз лъжа,
ще я попия, изживея
и като мъничка дъга
душата ми тя ще огрее.


Но ето, истината грозна
с ръцете си студени ме
обгръща, аз искам да
заспя, но пак не мога,
отново таз тревога се завръща.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??