18.08.2023 г., 19:36 ч.

Състояние 

  Поезия » Друга
416 2 7

Обичам да отключвам синевата

с очите си и дълго да мълча,

потънала сама във необята

и влюбена в безкрайните неща.

 

Това ми е любимо състояние

и ми зарежда всички сетива.

Събирам сякаш цяло мироздание

и поднебесната му красота!

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??