Преди еони време
Бе безбрежна тишина и мека, топла тъмнина
От нищото изскочиха фотони два и заискриха
Блесна светлина
После още два и много пъти все така
Така се сътвори света.
Ние – уж светлина
А в рамки някаква тъма
Блестим или обгръщаме се в мрак
Това е нашата игра...
И после пак еони време в тишина и топъл мрак
И пак, и пак и пак ...
© Blue Всички права запазени