15.05.2012 г., 12:49 ч.

Сюрпрайз 

  Поезия » Хумористична
1111 1 10

Сюрпрайз


Ут чърч у дòма кът си одих,
съзрях ина жина въф бляк.
Пупитах дъл уит ми ши доди
ду кръчмата, а после бак.

Тръгнàхми с убавата лейди
да си доставим малко фън.
Дочухми донки сонг ут нейди,
нурмалну, миддей е навън.

Възгеч ут пийпъл ф оримака,
фул пълен  тоя селски пъб.
Рисърчихми за празна маса,
ей там ина, на корнер (ръб).

Сондирах, лайкед ли ракия
тугедър със салата "шоп".
За лънч не казах, няма крия -
се литъл мъни ф моя джоб.

У селски пикчърс са загледа -
пупитах я дали е найс?
"Да пийм ракията тугедър,
за пикчърса - забравих цайс."

Дукът ù гледах фейшън стила,
аутсайде мина градски рейс.
Исчезна лайк се е стопила,
на рейса въх - ухилен фейс.

Приседна ми ут дърти мисли,
кът гледъм емптия ù стол.
А имаф дрииймуви най-чисти -
люх - май мъни, люх - май соул!!!

Амин!

© Костадин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??