12.02.2010 г., 14:58 ч.

Сюзън 

  Поезия » Друга
440 0 1

В косите ù ветрове агонизират,

а тя не приема гравитацията.

Срещу нея се птиците прекършват.

Героиня в лоша детска анимация.

Тя живее в своето безвремие;

в паралелно черно-бяло огледало.

В очите ù - иронично остроумие;

тя вледенява с поглед само.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Идеята ти е много интересна.Отличаваш се от другите поети. Нестандартно е и това ми харесва.
Предложения
: ??:??