29.08.2008 г., 11:10 ч.

Съвет 

  Поезия » Любовна
654 0 2

Какво е животът?

Никой не отговаря,

но аз ще дам отговора -

сърцето ми го повтаря:

 

Низ от спомени,

несбъднати мечти,

приятелства забравени...

така е, нали?

 

Приятелите някогашни

в предатели се превръщат.

Мечти летящи

на молбите не отвръщат.

 

Обещания забравени,

кървави сълзи...

На Смъртта са отдадени

моите мечти.

 

Това сега ти разказвам

в предсмъртния си час...

Недей се влюбвай, казвам,

за да не разбереш как се чувствам аз!

© Девс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??