Какво е животът?
Никой не отговаря,
но аз ще дам отговора -
сърцето ми го повтаря:
Низ от спомени,
несбъднати мечти,
приятелства забравени...
така е, нали?
Приятелите някогашни
в предатели се превръщат.
Мечти летящи
на молбите не отвръщат.
Обещания забравени,
кървави сълзи...
На Смъртта са отдадени
моите мечти.
Това сега ти разказвам
в предсмъртния си час...
Недей се влюбвай, казвам,
за да не разбереш как се чувствам аз!
© Девс All rights reserved.